EEN DIENSTVERLENING
VAN ONGEKEND FORMAAT

OC Barging heeft de expertise om projectladingen over het Europese vaarwegennet te vervoeren. Ladingen die gekenmerkt worden als ‘exceptioneel’, ‘speciaal’ of ‘ uitzonderlijk’ vanwege hun omvang in afmeting of volume. Kortom: ook voor ladingen van ongekend formaat bent u bij OC Barging aan het juiste adres.

Elke projectlading vereist een specialistisch aanpak. Denk bijvoorbeeld aan transport van rollen staal, constructiedelen, turbines, motoren of transformators. Daar waar weg- of railtransport beperkter zijn kan vervoer over water de oplossing zijn voor uw transport van formaat. Volume kan op deze wijze vaak efficiënter en kosten besparend vervoerd worden. OC Barging gaat graag met u het traject in om samen te bepalen hoe wij uw lading op uw bestemming krijgen.

projectladingen-2-1440x960

Size does matter

Voor het vervoer van projectladingen zijn er oplossingen over de weg, via de rails en over het water. Alle mogelijkheden hebben hun voor- en nadelen. De uiteindelijke oplossing is afhankelijk van het formaat en het volume van uw lading. 

Vervoer over de binnenwateren van Europa neemt steeds verder toe en krijgt de kenmerken toegeschreven als ontlasten van onze wegen en een duurzame manier van vervoeren. Belangrijkste voordelen van deze manier van transport is het kunnen vervoeren van een groter volume en/of groter formaat, géén last van files, minder rompslomp qua vergunningen, géén speciale begeleiding van het konvooi en een directe verbinding van de productielocaties naar de belangrijkste binnenhavens.