EEN DIENSTVERLENING
WAAR U OP KUNT BOUWEN

OC Barging is uw gespecialiseerd partner in de binnenvaart als het gaat om het vervoeren van afvalhout. Met name het vervoeren van houtsnippers (B-hout en C-hout) is waar wij ons onderscheiden. We ondersteunen in het complete logistieke traject van het laden tot aan het lossen van de grondstoffen. Dit doen wij voor verschillende opdrachtgevers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

U kunt bouwen op onze jarenlange ervaring en de kennis van de markt. We varen met eigen schepen en beschikken daarnaast over een groot netwerk aan vervoerders uitgerust met de benodigde certificeringen voor het vervoeren van afvalhout.

Wij bieden onze klanten een professionele kant en klare oplossing en zijn daarbij transparant in onze communicatie. Dat is waar wij het verschil willen maken.

losplaats-1440x960

Specialist in afvalhout

De houtsnippers die wij als OC Barging vervoeren worden hoofdzakelijk gebruikt voor de biomassa industrie (B-hout en C-hout). Dit is niet alleen een duurzame oplossing, maar zorgt er ook voor dat afvalhout een tweede leven krijgt. De regelgeving voor B- en C-hout is strenger dan voor A-hout en dat is waar ook onze expertise ligt.

De schepen die voor OC Barging varen mogen alle soorten afvalhout vervoeren, omdat zij beschikken over de juiste certificering en ervaring. Dat geldt ook in Duitsland waar afvalhout (Holzabfälle A2-A3-A4 vergelijkbaar met A-,B- en C-hout) alleen volgens de Beförderungserlaubnis vervoerd mag worden. Niet alleen voor afvalhout maar ook voor agribulk GMP+ en andere bulk- en projectladingen staan wij als OC Barging  garant voor kwaliteit en service.